Inschrijvingsformulier KICK-OFF event LENA op 25 januari 2021

Het kick-off event van LENA zal online plaatsvinden op  maandag 25 januari 2021. Oorspronkelijk was dit event voorzien in maart 2020, het diende uitgesteld omwille van de maatregelen in het kader van de bestrijding van de verspreiding van het corona/Covid-19 virus. 

 

U kan eenvoudig inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: ook indien u al had ingeschreven voor het oorspronkelijk geplande Kick-Off event van afgelopen maart,  vragen we u om opnieuw in te schrijven voor deze nieuwe datum.  

LENA is een schooloverstijgend platform waarbij alle actoren (aanvangsbegeleiders, directie, pedagogische begeleiding…) die te maken hebben met aanvangsbegeleiding ervaringen kunnen uitwisselen. 

Omwille van covid-19 is dit een online event. Deelname is gratis. .

Tijdens dit Kick-off event voorzien we een inspirerende key-note van Johan De Wilde. Johan is pedagoog, lerarenopleider en lid van de Cel Onderwijsinnovatie bij Odisee Hogeschool. Hij is ook auteur van het boek ‘De startende leraar’. Er zullen 12 exemplaren van dit boek verloot worden onder de aanwezigen tijdens het online event.

Programma 

20.00u

     Verwelkoming + voorstelling professionaliseringsaanbod aanvangsbegeleiding van de AUHL

20.10u

     Keynote ‘De startende leraar’ - Johan De Wilde

21.00u

     Break-out rooms:  het traject aanvangsbegeleiding binnen de eigen school optimaliseren: hoe kan LENA hierbij ondersteunen?

21.30u

     Afronding + verloten boeken

 

Ik schrijf in !
Selecteer een optie

© 2019 | Leraar in Limburg is een project van AUHL i.s.m. UHasselt en Hogeschool PXL

disclaimer | cookies | privacy | design

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn