top of page
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2013.

Aanvangsbegeleiding

Nieuws update

Na de vele positieve reacties tijdens het afgelopen schooljaar biedt AUHL ook komend schooljaar weer een gratis vormingstraject aan voor aanvangsbegeleiders uit alle onderwijsniveaus. Klik snel op de knop 'vorming' voor meer concrete info!

Over LENA

Om de situatie van startende leraren te versterken dienen scholen en schoolgemeenschappen hun startende leerkrachten te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling gedurende de eerste jaren van hun onderwijsloopbaan. Zo kunnen startende leerkrachten uitgroeien tot competente en talentrijke leerkrachten. Om een context uit te bouwen waarin de startende leerkracht gesteund wordt bij zijn professionalisering reikt associatie AUHL een helpende hand door haar aanbod inzake aanvangsbegeleiding. Naast het vormingsaanbod en de mogelijkheid tot coaching op de werkvloer vormt het “lerend netwerk voor aanvangsbegeleiding” of LENA het sluitstuk van dit aanbod.

Wil je deel uitmaken van dit lerend netwerk en geen enkele activiteit in de toekomst missen? Ontvang alle uitnodigingen en nieuwtjes: meld je meteen hier aan om gratis lid te worden van dit lerend netwerk. 

bottom of page