top of page

Limburgse Lerarenopleiding die jouw ambitie waarmaakt!

Je wil leraar worden en hebt al ...

... een professionele bachelor,

... een academische bachelor,

 

dan hebben wij de volgende mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

professionele bachelor

Educatieve bachelor secundair onderwijs of lager onderwijs voor mensen met een professionele bachelor op zak.   

Je hebt al een bachelordiploma in je bezit en je wenst jouw kennis en ervaring door te geven als leerkracht? Dat kan met de verkorte trajecten voor educatieve bachelors in het secundair onderwijs of in het lager onderwijs !

Ontdek er meer over en kijk hoe wij je kunnen helpen met een verkort traject of een oplossing op maat.

Leraar secundair onderwijs – verkort traject LSV 

Bezit je een diploma hoger onderwijs (minstens bachelor), heb je nog geen diploma leraar en wil je onderwijsbevoegdheid op basis van je huidig diploma? Dan kan je terecht bij dit verkort traject voor het behalen van een educatieve bachelor secundair onderwijs.


Lees meer over deze opleiding op de site van Hogeschool PXL >>

hogeschool_PXL.png

Leraar secundair onderwijs voor een onderwijsvak LS1 

Bezit je een diploma hoger onderwijs (minstens bachelor) en bezit je reeds een diploma leraar? Dan kan je terecht bij dit verkort traject voor het behalen van een educatieve bachelor secundair onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van Hogeschool PXL >>

hogeschool_PXL.png

Leraar secundair onderwijs voor twee onderwijsvakken LS2 

Bezit je een diploma hoger onderwijs (minstens bachelor), heb je nog geen diploma leraar en wil je geen onderwijsbevoegdheid op basis van je huidig diploma? Dan kan je terecht bij dit verkort traject voor twee onderwijsvakken voor het behalen van een educatieve bachelor secundair onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van Hogeschool PXL >>

hogeschool_PXL.png
Academiche Bachelor

Leraar lager onderwijs  

Bezit je een diploma hoger onderwijs (minstens bachelor en/of SLO)? Dan kan je in een verkort traject het diploma educatieve bachelor in het lager onderwijs behalen, zowel via dag- als avondonderwijs.

Je vindt alle informatie over deze verkorte trajecten op de site van Hogeschool PXL. 

 

Klik op de site op ‘programma’ in de menubalk links en scroll daarna naar beneden om het volledig overzicht van alle mogelijke trajecten te zien.

Lees meer over deze opleiding op de site van Hogeschool PXL >>

hogeschool_PXL.png

Educatieve masteropleidingen voor mensen met een academische bachelor op zak. (120/90 studiepunten) 

Je hebt al een academische bachelor in je bezit en je wenst jouw kennis en ervaring door te geven als leerkracht? Dat kan met een educatieve master (van 120/90 studiepunten)!

Ontdek er meer over en kijk hoe wij je kunnen helpen.

Educatieve master Economie   

In deze academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis van economische wetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf de eerste dag in contact met de praktijk! De educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.


Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Educatieve master Gezondheidswetenschappen  

In deze academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis over gezondheidswetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf de eerste dag in contact met de praktijk! De educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Educatieve master Ontwerpwetenschappen 

In deze academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis over ontwerpwetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf de eerste dag in contact met de praktijk! De educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Educatieve master Wetenschappen en Technologie 

In deze academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis van één of meerdere vakgebieden binnen wetenschappen en technologie én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf de eerste dag in contact met de praktijk! De educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png
KULEUVEN_LOGO.jpg

Educatieve master in de audiovisuele en beeldende kunsten

Ben je gepassioneerd met kunst bezig en wil je dit graag delen? Als je graag jongeren of volwassenen wil begeleiden in hun artistieke ontwikkeling en een interessante loopbaan in het onderwijs of in de kunsteducatieve sector wil bemachtigen, dan is deze educatieve masteropleiding in de audiovisuele en beeldende kunsten vast iets voor jou!

Lees meer over deze opleiding op de site van PXL MAD School of Arts >>

PXLMAD.png

Geen bachelor op zak?

Kies dan uit volgende opties.

bottom of page