top of page

Limburgse Lerarenopleiding die jouw ambitie waarmaakt!

Je wil leraar worden op basis van je masterdiploma, 
dan hebben wij de volgende mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Verkorte Educatieve master (60 studiepunten) 

Je hebt al een masterdiploma in je bezit en je wenst jouw kennis en ervaring door te geven als leerkracht? Dat kan met de verkorte trajecten voor educatieve masters (van 60 studiepunten)!

Ontdek er meer over en kijk hoe wij je kunnen helpen met een verkort traject of een oplossing op maat.

Verkorte educatieve master Economie  

In deze verkorte academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis van economische wetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf dag één in contact met de praktijk! De verkorte educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.


Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Verkorte educatieve master Gezondheidswetenschappen 

In deze verkorte academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis over gezondheidswetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf dag één in contact met de praktijk! De verkorte educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Verkorte educatieve master Ontwerpwetenschappen 

In deze verkorte academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis over ontwerpwetenschappen én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf dag één in contact met de praktijk! De verkorte educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png

Verkorte educatieve master Wetenschappen en Technologie

In deze verkorte academische masteropleiding verdiep en verbreed je jouw kennis van één of meerdere vakgebieden binnen wetenschappen en technologie én word je ondergedompeld in onderwijsrelevante thema’s. Bovendien kom je vanaf dag één in contact met de praktijk! De verkorte educatieve masteropleiding stoomt je klaar voor een succesvolle job in het onderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van UHasselt >>

UHasselt-liggend.png
KULEUVEN_LOGO.jpg

Educatieve master in de audiovisuele en beeldende Kunsten

Ben je gepassioneerd met kunst bezig en wil je dit graag delen? Als je graag jongeren of volwassenen wil begeleiden in hun artistieke ontwikkeling en een interessante loopbaan in het onderwijs of in de kunsteducatieve sector wil bemachtigen, dan is dit verkort traject in de audiovisuele en beeldende kunsten vast iets voor jou! In deze opleiding word je gevormd tot een onderzoekende kunstenaar-leraar. Het diploma dat je hiermee verwerft biedt je lesbevoegdheid in het kunstonderwijs.

Lees meer over deze opleiding op de site van PXL MAD School of Arts>>

PXLMAD.png

Geen master op zak? 

Kies dan uit volgende opties.

bottom of page