Limburgse Lerarenopleiding die jouw ambitie waarmaakt!

Leraar in Limburg

Getuigenissen

Stap jij binnenkort in het onderwijs? Treed in de voetsporen van onze ambassadeurs en maak jouw ambities waar met onze lerarenopleidingen aan Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL! Ontdek de verhalen van Lieze, Michelle, Jules en Marieke en ga net zoals hun aan de slag met jouw verhaal in het onderwijs.

Marieke wordt

Leraar in Limburg​

Marieke (25) heeft zich de afgelopen vijf jaar verdiept in de studie van logopedie. In het kader van persoonlijke verruiming kiest Marieke nu voor een lerarenopleiding die ze perfect kan combineren met haar huidige job in het onderwijs!

 

Jules wordt

Leraar in Limburg​

Jules (24) wilt zijn passie en creativiteit als illustrator overbrengen aan jongeren. Hij kiest ervoor om zijn droom waar te maken en gaat voor een educatieve master in de audiovisuele en beeldende kunsten aan Hogeschool PXL!

 

Michelle wordt

Leraar in Limburg​

Michelle (35) behaalde eerder een bachelor in het groenmanagement. Met haar jarenlange beroepservaring gaat Michelle nu van start met een boeiende, uitdagende lerarenopleiding!

Lieze wordt

Leraar in Limburg​

Lieze (22) studeerde afgelopen academiejaar af als industrieel ingenieur in de chemie. Nu kiest Lieze ervoor om meteen van start te gaan met een lerarenopleiding aan Universiteit Hasselt!