top of page

Limburgse Lerarenopleiding die jouw ambitie waarmaakt!

Leraar in Limburg

Getuigenissen

Stap jij binnenkort in het onderwijs? Treed in de voetsporen van onze ambassadeurs en maak jouw ambities waar met onze lerarenopleidingen aan Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL! Ontdek de verhalen van Lieze, Michelle, Jules en Marieke en ga net zoals hun aan de slag met jouw verhaal in het onderwijs.

Babs aan het woord

Marieke wordt

Leraar in Limburg​

Marieke (25) heeft zich de afgelopen vijf jaar verdiept in de studie van logopedie. In het kader van persoonlijke verruiming kiest Marieke nu voor een lerarenopleiding die ze perfect kan combineren met haar huidige job in het onderwijs!

Marieke

Jules wordt

Leraar in Limburg​

Jules (24) wilt zijn passie en creativiteit als illustrator overbrengen aan jongeren. Hij kiest ervoor om zijn droom waar te maken en gaat voor een educatieve master in de audiovisuele en beeldende kunsten aan Hogeschool PXL!

Jules

Michelle wordt

Leraar in Limburg​

Michelle (35) behaalde eerder een bachelor in het groenmanagement. Met haar jarenlange beroepservaring gaat Michelle nu van start met een boeiende, uitdagende lerarenopleiding!

Lieze wordt

Leraar in Limburg​

Lieze (22) studeerde afgelopen academiejaar af als industrieel ingenieur in de chemie. Nu kiest Lieze ervoor om meteen van start te gaan met een lerarenopleiding aan Universiteit Hasselt!

Lieze
Michelle

Bart wordt

Leraar in Limburg​

Bart (36) werkte 11 jaar in sales en R&D. Nu wil hij zijn creativiteit gebruiken om jongeren enthousiast maken voor wetenschappen. 

Miete wordt

Leraar in Limburg​

Miette (35) pedagogisch begeleider, leerkracht in een ervaringsgerichte basisschool én student lerarenopleiding aan Hogeschool PXL legt uit waarom zij koos voor het onderwijs.

Babs wordt

Leraar in Limburg​

Babs (23) studeerde af als interieurarchitect en volgde daarna de educatieve master ontwerpwetenschappen. Tijdens deze opleiding leerde ze zichzelf en haar vakgebied vanuit een heel andere hoek kennen. 

Miette aan het woord
Bart aan het woord
bottom of page